Online veiligheid

Houd online inbrekers buiten de deur

Op de deuren van je huis zitten ongetwijfeld goede sloten. Maar heb je de beveiliging van je ‘online bedrijf’ ook goed geregeld? Digitale inbrekers brengen momenteel misschien wel meer schade aan dan traditionele dieven. De kranten staan er dagelijks vol van…Ons advies: verdiep je serieus in online veiligheid. Dat voorkomt veel onheil.

De gevolgen van een online inbraak zijn vaak niet te voorzien. Criminele organisaties gaan met je gegevens aan de haal of vragen veel geld voor het teruggeven daarvan. Ook virussen kunnen veel schade aanbrengen aan je bestanden. Ze leveren een hoop gedoe op, je verliest kostbare werktijd en als je niet oppast nog veel geld ook.

VWC adviseert je graag over online beveiliging. Kom eens langs in ons Businesscenter in Kampen dan praten we je bij over de gevaren en mogelijke oplossingen. Goed om te weten: bij VWC kun je abonnementen afsluiten voor veel producten en diensten, waaronder online veiligheid. Voor een klein bedrag in de maand ben je dan verzekerd van een goede beveiliging.

 Laat je adviseren over online veiligheid

VWC ICT & Telecom