Office 365

Slim samenwerken, communiceren en ondernemen. Dat maakt Office 365 mogelijk. Het is de basis voor elke ZZP’er die in de cloud werkt. Een onmisbare schakel voor ondernemers die door willen groeien. VWC is de specialist in Office 365. Ontdek alle mogelijkheden in ons Business Center in Kampen.

Met Office 365 beschikken ZZP’ers over de bekende programma’s Word, Excel, PowerPoint, Onenote en Outlook. Die je op vijf verschillende werkplekken kunt installeren. Ook handig: Skype voor Bedrijven. Daarmee communiceer je heel eenvoudig met klanten, opdrachtgevers of bedrijven waarmee je samenwerkt. Zakelijk skypen kan met meerdere bestanden tegelijk en delen van bestanden is een fluitje van een cent.

Werk je op verschillende locaties? Dan is Office 365 helemaal onmisbaar. Waar je ook bent in de wereld, je hebt snel en eenvoudig toegang tot bedrijfsinformatie en documenten. Thuis, op kantoor of op vakantie. Office 365 synchroniseert bovendien met alle apparatuur. En goed om te weten: je hebt de online back up ook meteen geregeld!

De mogelijkheden van Office 365 zijn zo groot dat ondernemers vaak niet alle functies gebruiken. Dat is natuurlijk jammer. Daarom helpt VWC je graag goed op weg. Ervaar alle mogelijkheden van Office 365 in ons Experience Center in Kampen.

 Maak een afspraak in ons Experience Center voor een gratis demo

VWC ICT & Telecom