Cloud werkplek

Je kantoor is overal…

Het is een beetje een modewoord: de cloud! Bij VWC kijken we graag nuchter naar zaken. Als we vinden dat werken in de cloud voor jou weinig voordelen biedt en bovendien nogal duur is, dan zeggen we dat. En als we denken dat cloud voor jou wel dé uitkomst is, zeggen we dat natuurlijk ook!

Wat cloud nou eigenlijk is? In feite betekent het niet meer dan dat je altijd toegang hebt tot jouw data die op een andere locatie is opgeslagen. Een eigen server is kortom niet meer nodig. Op eenvoudige wijze gebruik je jouw documenten en programma’s overal en altijd. Waar je ook bent. Je logt in en gaat aan de slag. Ook een boekhoudprogramma kun je hieraan koppelen.

Ook voor cloud opslag ben je bij VWC aan het goede adres. Daarmee realiseer je een eenvoudige werkomgeving waarover je ook overal kunt beschikken. Herstel van bestanden tot veertien dagen is dan bijvoorbeeld geregeld. Ook kun je eenvoudig bestanden delen.

Kom eens langs in ons Businesscenter in Kampen, dan wegen we alle voor- en nadelen af. Een cloud werkplek inclusief Office 365 is er al vanaf 12,95 euro per maand!

 Maak een afspraak in ons Experience Center en kom de cloud werkplek bekijken

VWC ICT & Telecom