Xelion communicatieplatform

Zakelijke telefonie is de levensader van elk communicerend bedrijf. Xelion is in de opkomende wereld van VoIP dé hosted telefonieoplossing uit de cloud, waarmee bedrijven hun bedrijfscommunicatie optimaal op orde brengen.

Beter en goedkoper communiceren

Medewerkers die altijd en overal met de vaste telefoon, pc, laptop of smartphone via een vast nummer bellen, maar ook via één communicatieoplossing mailen, chatten, sms’en en de agenda beheren en delen. Dat maakt Xelion mogelijk. VWC is officieel dealer van dit fenomeen dat de communicatie binnen uw bedrijf op een hoger plan brengt. Ontdek de kansen in ons Experience Center in Kampen! Of laat onze medewerkers een demonstratie geven op uw kantoor!

Vermoedelijk valt u meteen voor het gemak van Xelion. Het onderscheid tussen vast en mobiel verdwijnt. Alle functies van de traditionele telefooncentrale heeft u beschikbaar op alle mobiele apparaten. Telefoneren via een headset en de pc is ook mogelijk, net als videobellen. De flexibiliteit is geweldig. Bel vanuit huis of de auto met het nummer van de zaak. Uw medewerkers zien bovendien in één oogopslag wie op een moment bereikbaar is voor telefoon. En nog een belangrijk voordeel: u bespaart heel veel op telefonie! Al was het maar omdat u mobiel belt via een vast nummer.

VWC is officieel Xelion-dealer. Onze medewerkers kennen de technieken en weten hoe u daarmee commercieel voordeel behaalt. Samen met u stellen ze de doelen vast en maken ze een plan hoe u die behaalt. En daarvoor nemen ze uitgebreid de tijd. Zij zorgen dat Xelion volledig werkt en dat uw medewerkers precies weten hoe ze het moeten gebruiken. Daarvoor geven wij instructies en trainingen op locatie.

Ontdek het gemak van Xelion en bespaar op de telefoniekosten! Bij VWC sluit u al een abonnement af voor €7,25 per persoon.

Een aantal standaard functies van Xelion:

 Wachtrijen
Wachtrijen met wachtrijmuziek, aankondigen aantal wachtenden en overloop.

 Keuzemenu’s
Verschillende afdelingen, stel ze in met het keuzemenu.

 Follow-me
Altijd bereikbaar. Wordt er niet op de vaste telefoon opgenomen, dan schakelt u zo een mobiel bij.

 Voicemail
Even niet bereikbaar. Laat een Voicemail inspreken en deze naar u mailen.

 Nachtstand
Middels een tijdschema kunt u op elk gewenst tijdstip een actie laten uitvoeren. VoiceMail, doorschakelen naar mobiel, andere toestellen over laten gaan op andere tijden, bijvoorbeeld in de nacht of op feestdagen.

 Wallboard
Geeft prima inzicht over de kwaliteit van uw wachtrijen. Gemiddelde wachttijd, gemiddelde gespreksduur etc.

 Vast Mobiel integratie
Een gratis app om uw mobiel 1 te maken met uw Xelion centrale. Android, iPhone en Windows ondersteuning.

 Outlook integratie
Synchroniseer uw outlook contacten met het adresboek van Xelion.

VWC ICT & Telecom