Voice4mobile – Ons eigen mobiele netwerk

Telefonie, zowel mobiel en vast als privé en zakelijk, we kunnen eigenlijk niet meer zonder. Wij bieden u graag onze eigen mobiele telefonieoplossing aan. Hiermee krijgt u de service zoals u die van ons gewend bent, maar ook veel meer functionaliteiten dan bij bijvoorbeeld een standaard mobiel abonnement van andere providers.

Met Voice4mobile maakt u gebruik van het KPN-netwerk en kunt u zelf kiezen uit verschillende abonnementsvormen en databundels, zodat u niet te veel betaald en een abonnement heeft dat bij u past. Heeft u naast een zakelijk mobielnummer ook nog een privénummer? Met Voice4mobile kunnen wij deze abonnementen samenvoegen tot één voordelig abonnement met behoudt van twee mobiele nummers! Dat was nog niet eerder zo makkelijk als met Voice4mobile.

De grootste voordelen voor u op een rij

 • KPN-netwerk
 • 4G+ internet
 • Zakelijk en privé mobielnummer op één simkaart combineren
 • Vast-Mobiel integratie mogelijk
 • Gratis groepsdata
 • Voicemails en sms-berichten indien gewenst direct in je email
 • Alle producten op één factuur
 • Vertrouwde VWC service
 • Gratis een bedrijfsbundel met groepsdata

Altijd een passend zakelijk abonnement
Voice4mobile biedt twee verschillende abonnementsvormen die naar wens kunnen worden samengesteld in combinatie met verschillende bundels.

Flex
U betaalt een vast laag bedrag voor het abonnement en daarnaast betaalt u alleen voor wat u gebruikt aan minuten, sms’jes en internet. U betaalt een vast bedrag per minuut, zonder een starttarief, per sms en per MB. Belt u weinig en wilt u wel kunnen internetten? Dan kunt u kiezen uit drie databundels die wij kunnen toevoegen. Belt u veel maar heeft u geen internet nodig? Dan is de Flex Unlimited ideaal voor u!

Blue
Bij Blue kunt u onbeperkt bellen en sms’en binnen de EU en kunt u 120 minuten bellen en 120 SMS versturen naar de EU. U heeft de keus uit verschillende Blue abonnementen met verschillende databundels, afhankelijk van uw behoefte. Heeft u meerdere mobiele abonnementen binnen uw bedrijf? Dan worden alle Blue databundels gecombineerd tot één groepsbundel aan data. De niet gebruikte MB’s zijn niet mee te nemen naar de volgende maand.

Modules
Aan uw abonnement(en) kunnen diverse modules geactiveerd worden, deze zijn optioneel en niet standaard toegevoegd. Zo kunt u een multisim (een extra simkaart op uw abonnement) toevoegen om te gebruiken in uw tablet of laptop of een module waarmee u onbeperkt kunt bellen naar de EU of juist een databundel voor het internetten buiten de EU.

Vast-Mobiel integratie
Heeft u ook vaste telefonie binnen uw bedrijf? Laat ons voor u eens de mogelijkheden en voordelen demonstreren van een vast-mobiel integratie. Naast een kostenbesparing levert u het voordelen op door onder andere overal bereikbaar te zijn of juist niet, uit te kunnen bellen vanaf uw mobiele telefoon met het nummer van uw bedrijf als afzendnummer of een gesprek gemakkelijk doorverbinden naar een collega op zijn interne nummer zodat u geen doorschakelkosten hoeft te betalen.

Coligo reach
Met de app Coligo REACH heeft u 24/7 eenvoudig en snel inzicht in het verbruik van uw mobiele abonnement, beheert u uw voicemailberichten via Visual Voicemail en past u gemakkelijk uw afzendernummer aan indien u over twee mobiele nummers op één simkaart beschikt.

Gemiddeld dataverbruik
Om u een beeld te geven wat uw smartphone en tablet nu aan data verbruikt en u een passende databundel te geven, hebben voor u een overzicht gemaakt met indicatie van het gemiddelde dataverbruik bij het:

 • Versturen van een e-mail (alleen tekst): 0,01MB
 • Uploaden van een foto: 1MB per foto
 • Downloaden van muziek: 4,5MB per mp3
 • Downloaden van een app: 5MB per app
 • Surfen over het web: 13MB per uur
 • Bekijken van YouTube: 131MB per uur
 • Full HD streamen van films: 3000MB per uur

Benieuwd naar alle mogelijkheden? Alle abonnement opties vindt u in één handig overzicht

Liever direct contact met één van onze specialisten?
Bel ze via 0341 76 81 81

VWC ICT & Telecom