VoIP telefonie

VoIP telefonie is de opvolger van uw traditionele vaste telefonie. U belt niet meer via uw telefoonlijn maar via uw internetlijn. Dit zorgt niet alleen voor een verbeterde mobiliteit en bereikbaarheid maar ook een kostenbesparing.

Flink besparen op telefonie

Tot 70 procent besparen op de telefoonkosten. Dat is mogelijk dankzij VoIP: bellen via het internet. En voor de kwaliteit hoeft u niet bang te zijn: die is zelfs beter dan via de traditionele belmethodes. Bij ons Businesscenter in Kampen berekenen we snel wat uw voordeel kan zijn.

VoIP is een perfecte telecomoplossing voor bedrijven. Niet alleen vanwege de kosten. Mooi voordeel is ook dat thuiswerkers of medewerkers die onderweg zijn met het zakelijke telefoonnummer bellen en ook inkomende telefoontjes ontvangen. De bereikbaarheid van een bedrijf wordt op die manier vergroot. De VoIP-telefooncentrale staat in de cloud. Computer en telefoon zijn op dezelfde poort aangesloten, waardoor het aantal kabels op kantoor ook veel minder is.

Wij werken met Xelion als VoIP-oplossing. Lees hier meer.

Meer weten over VoIP? Bezoek ons Businesscenter. Onze specialisten laten u graag de voordelen zien.  Een VoIP-abonnement is er al vanaf €7,25 per persoon!

Maak een afspraak met onze VoIP-specialisten

telecombinatie-business-center-vwc-kampen

VWC ICT & Telecom