Zicht-op-X-app

Bekijk waar uw stalen, samples of producten zijn. Maakt u gebruik van andere items? Voor ons geen probleem, wij bouwen het voor u in. Altijd en overal een handig overzicht.

Moeite met onthouden welke samples of demo’s u waar heeft afgegeven? Wij maken het u gemakkelijker.

Gebruik de Zicht-op-X-app van VWC

Of u nu een presentje heeft achtergelaten, een productsample of een visitekaartje: vaak is het handig om te weten wie wat heeft en wie welke items heeft gezien. Geen verloren items meer, alles is terug te vinden. In de app kunt u per klant aangeven wat zij van u hebben ontvangen en wie dit heeft afgeleverd. Welke afspraken er zijn gemaakt en wat de vervolgstappen zijn.

Naast het bijhouden voor u zelf, kunt u met Zicht-op-X ook inzicht krijgen in welke stappen uw klant heeft ondernomen, voordat hij tot een aankoop kwam. Hielp daar uw sample of een demo bij? Al deze stappen zorgen voor minder overheadkosten en daarin neemt Zicht-op-X u veel werk uit handen.

Zicht-op-X is crossmediaal te koppelen aan rayon, producten en vertegenwoordigers. Neemt u het werk van een collega over? Pak zijn rayon erbij en u ziet gelijk wat waar is. Op zoek naar een product? Zoek het op en kijk meteen waar het is. Weten wat een klant heeft ontvangen? Klik op de klant en krijg direct een overzicht.

Al eerder in gebruik genomen door een van onze klanten. Zij kunnen nu direct zien welke van hun stalen bij welk bedrijf ligt. Is het bedrijf klaar met de staal? Dan kunnen zij hem simpelweg ophalen en bij de volgende partij neerzetten. En ook dat is weer te noteren in de app. Dat is nou lekker werken.

Download de Zich-op-X-app flyer

VWC ICT & Telecom