FM module

Wel eens berekend hoeveel tijd u kwijt bent met het verwerken en zoeken van inkoopfacturen? VWC wel! Daarom ontwikkelden wij de revolutionaire FM Module: het meest optimale hulpmiddel bij digitaliseren, archiveren, boeken én accorderen van inkoopfacturen. De terugverdientijd? Voor een MKB-bedrijf al vanaf 3 maanden!

Uw inkoopfacturen kunnen in de papiervernietiger

FM Module werkt bijna kinderlijk eenvoudig. De tijd van inboeken is voorbij, dat regelt FM Module zelf! Intelligente software zet binnenkomende facturen (gescand of per e-mail) automatisch om in verwerkbare informatie. Op zeer eenvoudige wijze accordeert u (of meerdere medewerkers) vervolgens de factuur, waarna deze automatisch in de boekhouding terechtkomt. Uiteraard voorzien van de juiste grootboekrekening en kostenplaats. Later de factuur weer nodig? Tik een zoekterm in en de factuur verschijnt op uw scherm!

FM Module is een eenvoudige scan- en herken oplossing voor elk MKB-bedrijf. FM Module is te koppelen aan alle bekende boekhoudpakketten, waaronder Unit4, Snelstart, Accountview, King, AFAS, Prima, Exact en vele anderen. Een koppeling die er niet is wordt gemaakt zonder extra kosten! Zet die enorme archiefkasten maar op Marktplaats…

Ook handig: FM Document! Dit is een zeer intelligente en gebruiksvriendelijke module waarmee u al uw documenten digitaliseert. Brieven en andere documentatie heeft u altijd razendsnel binnen handbereik. Voer een zoekterm (woord of karakter) in en FM Module vindt het document dat u zoekt.

Ontdek in ons Xperience Center in Kampen welke besparingen voor u mogelijk zijn met FM Module. Kijk ook op www.fmmodule.nl

Download de FM Module brochure

Maak een afspraak voor een gratis demo

VWC ICT & Telecom