Binnen welk bedrijf u ook werkt: u wilt altijd meer. Terecht! Meer innoveren. Meer doen in minder tijd. Effectiever werken en uiteraard meer rendement behalen.
Ontdek de nieuwste innovaties die u hierbij kunnen helpen. Bezoek de VWC Innovatie dag 2019 met 2 interessante sprekers en diverse innovatieve oplossingen zoals Virtual Reality, de moderne werkplek en meer!

Sprekers

Lubbert Talen, AWL Techniek
Robots in uw bedrijf ‘ver van mijn bed show’? Inmiddels zijn er robots op de markt die niet alleen geschikt zijn voor grote ondernemingen, maar ook rendabel zijn voor het MKB. Deze robots zijn eenvoudig te integreren in een bestaand productieproces. Daarnaast kunnen deze zogenaamde cobots (coöperatieve robots) volledig veilig samenwerken met mensen.
Maria Genova, Trendwatcher & schrijfster
Als digibeet presteerde ze het om een boek te schrijven over ict, hackers en identiteitsfraude. Haar boek ‘Komt een vrouw bij de h@cker’ werd een hit in het bedrijfsleven. Maria is momenteel een van de meest gevraagde sprekers op het gebied van privacy, identiteitsfraude en computerbeveiliging.

Programma

13:00

Ontvangst

13:45

Robotica

Spreker: Lubbert Talen

15:30

Identiteitsfraude & IoT

Spreker: Maria Genova

16:30

Netwerkborrel

Aanmelden – VWC Innovatie dag

VWC ICT & Telecom